Valorile noastre

Societatea Bogmad Prestcom S.R.L. a luat fiinţă în anul 1994 ca o societate cu capital integral privat, românesc, obiectul de activitate fiind comerţul cu produse pentru amenajări interioare şi exterioare.

De-a lungul anilor societatea noastră s-a dezvoltat continuu, ajungând astăzi să fie una din cele mai solide firme de comerţ din domeniul materialelor pentru amenajări şi finisaje pentru construcţii, din judeţul Vrancea.

Reţeaua de distribuţie pe care am consolidat-o an de an a ajuns să acopere astăzi aproape toată aria judeţului nostru, prin magazine partenere puternice cu care avem o relaţie de colaborare solidă.

Politica prezentă şi viitoare a firmei este îndreptată spre a asigura echilibrul în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite de noi versus preţul produselor. Seriozitatea, disciplina şi flexibilitatea echipei noastre de vânzări sunt atuurile nostre principale.

Venind în întâmpinarea clienţilor noştri, oferta de produse s-a diversificat continuu, ajungând în prezent la un număr de peste 10 000 produse din categoria vopsele (alchidice, lavabile), tencuieli decorative, gresie şi faianţă, obiecte sanitare, mobilier pentru baie, mic mobilier pentru bucătărie, parchet laminat, adezivi, diluanţi, lacuri, alte articole pentru amenajări interioare.

Pe lângă produsele comercializate în magazinele noastre, firma asigura şi servicii suplimentare de consiliere pre şi post vânzare, transport gratuit al materialelor în judeţ şi zonele limitrofe, colorare gratuită de tencuieli şi vopsele lavabile în nuanţele dorite de client, custodia produselor cumpărate fără costuri adiacente pe o perioadă nedeterminată de timp. Pentru ca produsele noastre să ajungă în cel mai scurt timp la clienţii finali, ne-am preocupat să dezvoltăm şi să consolidăm o reţea proprie de magazine. În prezent, Bogmad deţine trei magazine de vânzare cu amănuntul, un depozit central precum şi un Showroom de prezentare, toate situate în Focşani.

De ce să alegi Bogmad?

Pentru că oferim partenerilor și clienților noștri flexibilitate în achiziția produselor și garanția că o amenajare bună se realizează cu trei ingrediente principale: prețuri bune, oferte generoase și idei practice.

Partenerii noștri

Producători şi importatori importanţi din domeniul materialelor pentru construcţii şi amenajări interioare ni s-au alăturat pentru ca şi clienţii noştri să beneficieze de servicii şi produse de calitate la un preţ corect: Fabryo Corporation – Group AKZO NOBEL, Sarcom – Rm. Vâlcea, Sanex – Cluj, Kai Ceramics – grup Marazi, Egger – Romania, Sanotechnik, Weber – Batec, Sanitop – Brăila etc.

Cu furnizorii noştri de produse avem relaţii stabile şi constructive şi de la an la an încercam să diversificăm şi să îmbunătăţim gama de produse, astfel încât să fim în trend cu cerinţele actuale.