Becuri cu led și halogen

Tehnologia LED are toate avantajele unei utilizări eficiente, sigure și economice. Lumina atinge o intensitate maximă instantaneu, fără un timp de încălzire și este plăcută ochiului, becurile nu se încălzesc, nu conțin mercur, iar consumul de energie este redus considerabil.

Multe becuri cu LED permit reglarea fluxului luminos și deci a intensității luminii, astfel încât poți trece ușor de la lumina potrivită pentru citit sau alte activități, la lumina unei lămpi de veghe. Pentru a afla dacă ai achiziționat un astfel de bec, caută pe etichetă pictograma „reglarea fluxului luminos”.

● Intensitatea luminoasă rămâne stabilă pe toată durata de viață a becului.

● Durata de viață este mult mai mare decât în cazul becurilor incandescente (clasice) sau cu halogen, becurile LED putand fi înlocuite mai rar și reprezentând, astfel, o investiție pe termen lung;

● LED-urile au forme și tipuri de fasung asemănătoare cu becurile incandescente, ceea ce însemnă că poți inlocui unu la unu becurile și nu este nevoie să înlocuiești corpurile de iluminat din locuință.

● Becurile LED pot avea diferite nuanțe de alb, de la lumina albă caldă la lumina albă rece. Lumina albă caldă este plăcută ochiului, relaxantă și creează intimitate, motiv pentru care este recomandată în spații ca livingul și dormitoarele, în timp ce lumina albă rece este energizantă, stimulează concentrarea și permite observarea detaliilor, ceea ce o recomandă ca lumină de lucru, în birouri, dar și în băi și holuri.

● Un alt avantaj al becurilor LED îl reprezintă faptul că se aprind instantaneu.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top